Despre Noi
Produse
Servicii
Echipamente
Contact

Înfiinţată în 1994, Blum Prod este o societate cu capital privat integral românesc, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul termoformării maselor plastice. Firma a luat ființă ca urmare a efectuării unor studii de piaţă, care au dus la concluzia că există pe piaţa românească o lipsă acută de piese din material plastic cu pereţi subţiri şi ambalaje de unică folosinţă, pentru mărfurile industriale şi bunuri de larg consum, comparativ cu produse similare provenite din import. Astfel, firma Blum Prod vine în sprijinul producătorilor, pentru o mai bună prezentare şi competitivitate a mărfii lor, pe o piaţă de desfacere aflată în plină dezvoltare.

În acest sens, am optat pentru realizarea pieselor prin tehnologia de termoformare, un procedeu de prelucrare important în domeniul maselor plastice, datorită avantajelor sale: posibilitatea obţinerii de piese/ambalaje de diferite dimensiuni, cu pereţi subţiri, din mase plastice transparente sau opace, albe sau colorate. Formarea sub vid, dă posibilitatea realizării exacte a produselor de serie, foarte utilă în obţinerea produselor cu configuraţie complexă.

De la bun început, deviza firmei a fost flexibilitatea, încercând astfel să satisfacem cerinţele tuturor clienţilor noştri, producători mici şi mijlocii şi chiar intreprinderi mari, aceasta incluzând acceptul de comenzi atât de serie mare, cât şi de serie mică.

Firma s-a dezvoltat pas cu pas, ajungând astăzi să colaboreze cu firme consacrate din România, dar și cu firme din Israel, Mexic, Germania, Franța, Anglia, Italia, Ungaria.

Firma BLUM PROD oferă astăzi clienților săi, servicii complete necesare procesului de fabricație, de la idee până la realizarea produsului final: desing, proiectare, dezvoltare – cu tehnologii moderne CAD/CAM, realizarea de matrițe în regim propriu, pe utilaje cu control numeric și realizarea de produse finite de calitate, pentru toate cerințele pieţei.

Societatea Blum Prod a implementat și menţine și în prezent, un sistem de management al calității, care îndeplinește cerințele standardelor : SR EN ISO 9001:2015 si 14001:2015.

Prin produsele realizate de societatea noastră, dorim să demonstrăm că și în România se pot face produse de calitate, la standarde occidentale.

Aici va fi un text pentru echipamente....
Inchide X
S.C. BLUM PROD S.R.L.
545300 Reghin, Jud. Mureş,
Str. Pandurilor Nr. 158
Mobil:(+40) 722 207 877
(+40) 722 254 429
E-mail:office@blumprod.ro
Harta
Aici va aparea prezentarea produsului
Echipamente/masina MLB350

Maşină de lipit blistere MLB-350


- utilizată pentru lipirea blisterelor de tipul: parţial pe carton, total pe carton și cu două fețe;
- este o mașină de lipit cu o singură stație de lucru;
- are o productivitate medie, fiind indicată pentru producție mică sau medie;
- suprafața de lipire acoperă o gamă largă de dimensiuni de ambalaje, dimensiunea maximă fiind de 180x300 mm;
- pentru lipire este necesară utilizarea unor şabloane de poziționare a blisterelor pe cardurile blister, specifice fiecărui model;
Echipamente/masina MLPP

Maşină de lipit blistere MLPP


- utilizată pentru lipirea blisterelor de tipul: plastic-plastic;
- este o mașină de lipit cu o singură stație de lucru;
- are o productivitate medie, fiind indicată pentru producție mică sau medie;
- suprafața de lipire adaptată blisterului;
Echipamente/masina MLPP detaliu

Maşini de lipit blistere speciale


- sunt adaptate cerințelor clientului;
- se realizează pe bază de comandă, doar pentu blistere si carduri blister furnizate de noi.